Ми у мережі:

Увійти Зареєструватися

Вхід

Логін *
Пароль *
Запам'ятати мене

Реєстрація

Поля, позначені зірочкою (*), є обов'язковими.
Ім'я *
Логін *
Пароль *
Підтвердити пароль *
E-mail *
Підтвердити e-mail *
Капча *
Понеділок: 09:00 - 17:00
+ 38 (04579) 2 96 94

+38 095 606 15 70

вул. Героїв Дніпра, буд. 2,

м. Славутич, 07101

Новини

Зняття з реєстрації місця проживання особи

Для зняття з реєстрації місця проживання особа або її представник подає заяву за формою визначеною додатком 11 до Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою КМУ від 02.03.2016 року № 207 (далі - Правил).

Для подачі заяви та необхідних документів для зняття з реєстрації місця проживання у місті Славутич необхідно звертатися до Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради за адресою: вул. Героїв Дніпра, 2 (за умови попереднього запису на прийом за телефоном 0457929694, 0956061570 або зареєструвавшись в електронну чергу на веб-сайті ЦНАП https://cnap-slavutich.com.ua/poslugi/zapys-na-pryiom.

Разом із заявою особа або її представник ОБОВ’ЯЗКОВО подає:

  • оригінал документа, до якого вносяться відомості про зняття з реєстрації місця проживання (паспорт громадянина України; тимчасове посвідчення громадянина України; посвідка на постійне або тимчасове проживання; посвідчення біженця тощо). Якщо дитина не досягла 16 років, подається свідоцтво про народження;
  • квитанцію про сплату адміністративного збору;
  • військовий квиток або посвідчення про приписку (для громадян, які підлягають взяттю на військовий облік або перебувають на військовому обліку).

У разі подання заяви представником особи, крім зазначених документів, додатково подаються: документ, що посвідчує особу представника; документ, що підтверджує повноваження особи як представника, крім випадків, коли заява подається законними представниками малолітньої дитини - батьками (усиновлювачами).

Зняття з реєстрації місця проживання особи за заявою законного представника здійснюється за згодою інших законних представників. У разі реєстрації місця проживання батьків за різними адресами зняття з реєстрації місця проживання дитини, яка не досягла 14 років, разом з одним із батьків здійснюється за письмовою згодою другого з батьків у присутності особи, яка приймає заяву, або на підставі засвідченої в установленому порядку письмової згоди другого з батьків (крім випадків, коли місце проживання дитини визначено відповідним рішенням суду або рішенням органу опіки та піклування).

Зняття з реєстрації місця проживання здійснюється також на підставі: рішення суду, яке набрало законної сили, про позбавлення права власності на житлове приміщення або права користування житловим приміщенням, про виселення, про зняття з реєстрації місця проживання особи, про визнання особи безвісно відсутньою або оголошення її померлою; свідоцтва про смерть; повідомлення територіального органу або підрозділу ДМС із зазначенням відповідних реквізитів паспорта померлої особи або документа про смерть, виданого компетентним органом іноземної держави, легалізованого в установленому порядку; інших підстав передбачених пунктом 26 Правил.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
bottom-logo.png
Ми створені та працюємо за ради
комфорту нашіх клієнтів.

вул. Героїв Дніпра, 2, м. Славутич
(04579) 2 96 94, 095 606 15 70
UAP@SLAV.GOV.UA

ЦНАП м.Славутич © 2024. Всі права захищені.
Hosting Ukraine
Сайт створено Klynkov Y.

Пошук